Cum a apărut Andra la secția de votare. Oamenii au întors capul după ea!

+3 click pentru
galerie

Cum a apărut Andra la secția de votare. Oamenii au întors capul după ea! © Instagram

A fost mobilizare generală pentru alegerile prezidențiale din 2019. Milioane de români au mers la secțiile de votare, pentru a-și alege președintele. Nu au făcut excepție nici vedetele, care au ieșit cu mic cu mare pentru a-și exprima dreptul la vot. Ca și în turul I, Andra a împărtășit cu prietenii virtuali faptul că s-a numărat printre cetățenii model ai țării.

Andra a ieșit la vot și în turul II al alegerilor prezidențiale din 2019. Vedeta a postat o imagine din secția de votare, chiar cu momentul când introduce buletinul de vot în urnă.

Cum a apărut Andra la vot

Interesantă a fost, însă, apariția Andrei, care cu siguranță a reușit să întoarcă privirile oamenilor, indiferent dacă au recunoscut-o sau nu.

„După o zi lungă la filmări... am VOTAT!”, a scris Andra, alături de fotografie. În imagine se poate vedea foarte clar că, da, oricine poate observa că a plecat de la muncă direct la secția de votare. Deși îmbrăcată lejer, cu o geacă neagră și călduroasă, Andra este machiată și coafată, așa cum orice artist arată după o zi lungă în fața camerelor de filmat. Este o apariție total diferită de cea mai naturală și relaxată din duminica în care a avut loc primul tur.

Andra, moment uluitor la concert

Cu doar câteva zile înainte, Andra a urcat pe scenă la Craiova, acolo unde a ținut un concert incendiar. A avut parte și de o surpriză, fanii din primele rânduri întreținând atmosfera cu o horă de zile mari.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro