Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Gabrielei Cristea. FOTO

+6 click pentru
galerie

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Gabrielei Cristea. FOTO © Instagram

Pe 24 august, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar slujba de cununie a fost una cum nu se poate mai emoționantă. Alături de ei au fost toți cei dragi, iar Gabriela Cristea a fost o mireasă cu adevărat superbă! Celebra moderatoare a avut 2 rochii albe, căci ținând cont de faptul că petrecerea a fost la ea și la Tavi acasă, a vrut să se simtă mai comod și a renunțat la prima rochie, cea din tulle. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele pe 24 august, în fața lui Dumnezeu, alături de toți cei dragi. Pentru ziua cea mare, Gabriela a ales pentru biserică o rochie superbă, cu un decolteu adânc ce îi punea sânii în evidență, din tulle și cu un accesoriu din piere preioase, în talie. 

Cu toate acestea, imediat ce a ajuns acasă și a terminat cu ședința foto, frumoasa moderatoare tv a renunțat la prima rochie și a îmbrăcat-o pe cea de-a doua, și aceasta fiind la fel de interesantă. 

Cea de-a doua rochie pe care Gabriela Cristea a avut-o la nuntă a fost una de vară, lejeră, fără mâneci și extrem de vaporoasă, astfel că nu este de mirare că miresica nu a stat jos o clipă, ci a dansat și s-a distrat cât a fost noaptea de lungă! De asemenea, frumoasa Gabriela Cristea a renunțat la voal, alegând să poarte, toată noaptea, minunata tiară cu care a intrat în biserică.

Nici Tavi Clonda nu a fost mai prejos, căci acesta a schimbat costumul negru de la biserică pe unul mai lejer, format dintr-un sacou de culoare albastru deschis și pantaloni de culoare albastru închis. Cei doi s-au distrat toată noaptea alături de invitații lor, au cântat, au dansat și au făcut atmosfera incendiară!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro