Cum a schimbat-o divorţul pe Ioana Ginghină! "Mi se dă șansa să mai retrăiesc o dată adolescența"

+3 click pentru
galerie

Cum a schimbat-o divorţul pe Ioana Ginghină! "Mi se dă șansa să mai retrăiesc o dată adolescența" © Instagram

Anul 2020 se anunţă a fi unul bun pentru frumoasa Ioana Ginghină, care se simte complet transformată după divorţul prin care a trecut.

Ioana Ginghină se simte mai bine ca oricând, iar asta vede toată lumea. Vedeta postează fotografii în care apare tot mai sexy şi veselă, semn că lucrurile prind din nou contur în viaţa actriţei.

Recent invitată în cadrul unei emisiuni tv, Ioana a povestit despre relaţia pe care o are cu fostul soţ. "Sunt bine, s-a dovedit a fi o experiență bună. Relația dintre mine și Alexandru este foarte bună și ne creștem foarte frumos copilul. Chiar ne trimitem mesaje. Urările au fost pe bune și sincere. Să lăsăm ce a fost în 2019 și să ne creștem frumos copilul", a declarat actriţa.

Cu toate că se zvoneşte că ar avea o relaţie cu bărbatul miserios cu care şi-a petrecut Sărbătorile, bruneta neagă tot, susţinând că între cei doi este o simplă prietenie. Ioana este deschisă în ceea ce priveşte o nouă relaţie, dorindu-şi să simtă din nou fiorii dragostei. "Să știi că poate asta e singurul lucru bun din toată nebunia asta, că mi se mai dă șansa să mai retrăiesc o dată adolescența. Să mă îndrăgostesc,  să mai dau un mesaj, mă sună nu mă sună...", a spus Ioana Ginghină cu ceva timp în urmă. În ceea ce o priveşte pe micuţa Ruxandra, cei doi părinţi au custodie comună asupra fetei, însă aceasta locuieşte cu Ioana.  

A trecut prin momente dureroase 

Puţini sunt cei care ştiu că Ioana Ginghină are o pasiune pentru animale, iubind foarte mult căţeii şi piscile. Recent, vedeta a vorbit despre momentele dureroase prin care a trecut după dispariţia animalului pe care-l iubea cel mai mult. "Aurora, una dintre pisici, la un moment dat, a dispărut, a plecat de acasă. Şi nu s-a mai întors şi am aflat după câteva zile că a găsit-o un vecin în curte, murise. Şi, atunci mi s-a părut foarte trist că pisicile aleg să nu moară acasă. Atunci am aflat asta, că ele aleg să se ducă undeva şi să moară. Normal că instinctul meu a fost: Toată lumea stă numai în casă, nu mai pleacă nimeni, nu mai las nicio pisică afară! Mai rămăsesem cu două. Nu le mai las afară pentru că nu vreau să le pierd. Şi au început să miaune, să vrea afară, să facă urât. Am cedat până la urmă pentru că chiar vorbeam cu doctorul nostru veterinar care mi-a zis să nu pun ego-ul meu de a avea această pisică în jurul meu cu fericirea ei. Dacă ea e fericită, are o viaţă de patru ani, dar o trăieşte la maxim", a spus actriţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro