A muncit din greu, iar acum este unul dintre cei mai apreciați cântăreți. Cum arăta Adrian Minune înainte să fie celebru

+3 click pentru
galerie

A muncit din greu, iar acum este unul dintre cei mai apreciați cântăreți. Cum arăta Adrian Minune înainte să fie celebru © arhiva

Adrian Minune, pe numele său real Adrian Simionescu, este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrece de la noi. Oriunde merge face ca lumea să se ridice în picioare, însă artistul a plecat de jos și a muncit din greu pentru a ajunge acum un nume cunoscut.

Atunci când spunem Adrian Minune deja se cunoaște faptul că vorbim despre muzica de petrecere. Cântărețul a făcut furori cu piesele sale, iar românii dansează pe hit-urile lui la fiecare petrecere. Cântărețul nu a fost întodeauna un nume cunoscut ca și astăzi, ci a urcat încet,încet în industria muzicală, însă a făcut pași importanți.

La începutul anilor '90, Adrian Minune cucerea inimile persoanelor din anturajul său. A fost un băiat modest, cu acordeonul în brațe, dar a știut din totdeauna că va ajunge acolo unde își dorește. 
Mereu fiind mic de înălțime, cântărețul de muzică de petrecere nu a privit asta ca un impediment. A fost înzestrat cu foarte mult talent. Dupa jumătatea anilor '90 cânătărețul a făcut foarte multe sacrifii și ușor s-a făcut unul dintre cei mai iubiți cântăreți. 

Astăzi, Adrian Minune se află în topul celor mai îndrăgiți artiști, iar alături de el este întodeauna soția sa, dar și cei trei copii care îi moștenesc talentul muzical.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest