Așa da transformare, Johnule! Cum arăta Dorian Popa, înainte de a deveni celebru / GALERIE FOTO

+10 click pentru
galerie

Așa da transformare, Johnule! Cum arăta Dorian Popa, înainte de a deveni celebru / GALERIE FOTO © Instagram.com

Acum este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, dar puțini sunt cei care știu cum arăta Dorian Popa, înainte de a fi celebru. Pătrățelele, mușchii și stilul vestimentar excentric lipseau cu desăvârșire și imaginea lui Dorian de astăzi este una total opusă față de imaginea lui Dorian din adolescența artistului. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai sexy bărbați din showbizul românesc, căci nu degeaba are fanele la picioare și este tot timpul grijuliu cu imaginea sa, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere vestimentar. 

Cu toate acestea, Dorian Popa din adolescență era un tip banal, care nu ieșea în evidență cu nimic și care nu atrăgea prea multe priviri pe holul liceului. Înainte, Dorian Popa era un băiat foarte slab, fără mușchi, iar frizura lui excentrică de astăzi lipsea cu desăvârșire. Anii au trecut, iar Dorian s-a transformat într-unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz!

A început să meargă la sală, să se îmbrace în conformitate cu ultimele tendințe și să fie tot mai cool. Mai mult, Dorian Popa s-a apucat de vlog, așa că a câștigat imediat simpatia fanilor săi și i-a adus pe aceștia și mai aproape de el, prin lucrurile pe care le face. 

Dorian Popa și-a ridicat singur casa visurilor sale

Ambițios și muncitor, Dorian Popa mai are doar câțiva pași până ce visul lui cel mai mare va deveni realitate. Artistul a ridicat de la 0 propria sa casă, o vilă superbă cu piscină în curte ce va fi mobilată și dotată cu aparatură și mobilă de ultimă generație. Artistul va locui în vilă alături de iubita lui, Babs. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro