Cum își răsfață Adrian Mutu soția și copilul. În teren era de temut, dar acasă e mielușel blând

+3 click pentru
galerie

Cum își răsfață Adrian Mutu soția și copilul. În teren era de temut, dar acasă e mielușel blând © arhiva

Adrian Mutu are cu ce să se mândrească. Mulți îl știu ca fiind unul dintre cei puternici fotbaliști, însă atunci când vine vorba de familie, Mutu o lasă puțin mai moale și se comportă cu aceștia cu totul într-un alt mod.

Adrian Mutu reprezintă o istorie pentru fotbalul românesc, însă de o bună vreme, fostul fotbalist a decis că este timpul să se dedice mai mult familei. Acesta are motive clare de fericire. Are o soție foarte frumoasă, copii superbi, dar și o carieră de succes.

Într-un filmulet postat pe contul său de socializare, Mutu a ales să se detașeze de ceea ce face zilnic și să petreacă o zi de duminică altături de familie. Împreună cu soția lui Sandra, dar și cu fiul lor, Tiego, au decis să meargă în oraș, dar nu într-un simplu loc... ci într-un loc de joacă pentru că acolo Tiego se simte cel mai bine. Adrian Mutu și Sandra au lăsat vârsta lor deoparte și și-au adus aminte de copilărie, jucându-se cu micuțul lor un joc pe calculator care necesită multă îndemânare. Se poate observa că toți trei sunt foarte fericiți împreună și se bucură din plin de fiecare clipă petrecută în locul de joacă pentru copii. Fanii au observat imediat filmulețul postat de vedetă și i-au apreciat postarea cu mii de like-uri, dar și foarte multe comentarii.

Adrian Mutu are patru copii, pe Mario de 17 ani, din relaţia cu Alexandra Dinu, pe Adriana de 13 ani, pe Maya de 11 ani din căsătoria cu Consuelo, dar şi pe Tiago în vârstă de 2 ani din relaţia cu Sandra.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro