Cum s-a schimbat viața lui Grigore și a Marianei de la MPFM, după ce au devenit părinți

+3 click pentru
galerie

Cum s-a schimbat viața lui Grigore și a Marianei de la MPFM, după ce au devenit părinți © arhiva

Grigore și Mariana, foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu au devenit părinți în urmă cu scurt timp. De atunci, viața lor s-a schimbat complet, iar cei doi sunt cei mai fericiți. 

Grigore și Mariana de la Mireasă pentru fiul meu sunt cei mai fericiți. În urmă cu doar câteva săptămâni au devenit părinții unei fetițe, iar de atunci trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi abia dacă pot sta despărțiti de minunea lor și ori de câte ori au au ocazia postează fotografii pe conturile de socializare prin care împărtășesc fericirea și cu prietenii lor virtuali.

Fostul concurent a publicat o imagine pe Facebook în care a fost surprins de către soția lui în timp ce dormea lângă micuță. ”Adevărul este că de când s-a născut bebelușa noastră, nu mai știm când este zi sau noapte. Este minunat să o avem pe cea mică lângă noi. Viața este mult mai frumoasă în trei”, le-a povestit tânărul prietenilor despre cum s-a schimbat viața lui de când cea mică a venit pe lume. 

Ce nume au ales pentru cea mică 

Fetița celor doi este comoara lor, iar părinții au ales pentru ea un nume cu totul special: Selena Maria. Atunci când s-a născut, Grigore a făcut public numele pe care aceasta îl va purta. ”Vreau să vă prezint o mică prințesă. Se numește Selena Maria și este o scumpă. Noi suntem topiți după ea.❤️”, a scris fostul concurent în dreptul unor fotografii cu cea mică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro