Fotografie emoționantă cu Grigore de la MPFM împreună cu fiica sa: ”Sunt fericit”

+3 click pentru
galerie

Fotografie emoționantă cu Grigore de la MPFM împreună cu fiica sa: ”Sunt fericit” © arhiva

În urmă cu doar două săptămânii familia foștilor concurenți de la Mireasă pentru fiul meu, Grigore și Maria, s-a mărit. Tânăra a adus pe lume o fetiță, iar fostul concurent este deja în culmea fericirii.

În ultima perioadă mai mulți foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu au devenit părinți, iar în urmă cu doar două săptămâni s-au alăturat aceastora și Grigore și Mariana. Micuța Selea Maria a venit pe lume și și-a făcut părinții fericiți, iar despre Grigore nici nu putem spune mai mult, tânărul este în culmea fericirii și abia dacă poate să se desprindă de minunea din viața sa.

Fostul concurent a postat pe pagina sa de socializare mai multe imagini cu micuța sa și a Marianei. Într-una dintre fotografii acestea o ține în brațe pe Selena Maria, iar descrierea este una cu totul emoționantă. 

”Știți că eu spuneam tot timpul că sunt fericit.
Mi-am dat seama că nu știam ce este fericirea.
Acum știu.”
, au fost cuvintele lui Grigore 

Tânărul a trecut prin momentele de singurătate atunci când Mariana, soția lui a fost la spital internată imediat după naștere. Acesta era nerăbdător ca persoana iubită să vină acasă, iar el să fie alături de ea, cât și de micuța Selena: ”Simt că este o eternitate timpul pe care îl petrec fără soția mea, ea fiind internată la maternitate. Număr orele și minutele până merg la ea in vizită. Îmi place să o privesc în ochi, să o țin de mână și s-o îmbrățișez. Vreau să îi fiu alături în aceste momente. Este mai sensibilă acum și vreau să îi ofer sprijinul meu ❤️'', mai spunea Grigore de la MPFM pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro