FOTO/ Grigore și Mariana de la MPFM, cei mai fericiți părinți. Ce nume au ales pentru micuța lor.”Suntem topiți după ea”

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Grigore și Mariana de la MPFM, cei mai fericiți părinți. Ce nume au ales pentru micuța lor.”Suntem topiți după ea” © arhiva

Grigore și Mariana de la MPFM au devenit părinți în urmă cu doar câteva zile, iar acum sunt cei mai fericiți. Proaspăta mămică a ajuns acasă și e pregătită să împartă responsabilitățile cu soțul său pentru micuța care poartă un nume special.

Anul 2020 a început foarte bine pentru doi foști concurenți de la MPFM. Grigore și Mariana au devenit părinți în urmă cu doar câteva zile, iar de atunci sunt în al nouălea cer. 

Vestea cea mare a fost dată chiar de către Grigore, care imediat a fost felicitat de către toți prietenii și de către toți cei care l-au susținut pe el și pe soția sa în competiția Mireasă pentru Fiul meu de la Antena 1.

Acum, proaspăta mămică a venit deja acasă cu micuța, iar pentru ea au ales un nume special, Selena Maria. ”Vreau să vă prezint o mică prințesă. Se numește Selena Maria și este o scumpă. Noi suntem topiți după ea.❤️”, a scris fostul concurent în dreptul unor fotografii cu cea mică.

Grigore se simte cu adevărat tată, iar ultimele zile chiar au fost dificile pentru el, atâta timp cât Mariana se afla la spital internată cu cea mică. El aștepta cu nerăbdare momentul ca soția sa și micuța Selana să fie externate și iată că așa a și fost:

''Simt că este o eternitate timpul pe care îl petrec fără soția mea, ea fiind internată la maternitate. Număr orele și minutele până merg la ea in vizită. Îmi place să o privesc în ochi, să o țin de mână și s-o îmbrățișez. Vreau să îi fiu alături în aceste momente. Este mai sensibilă acum și vreau să îi ofer sprijinul meu ❤️'', spunea Grigore de la MPFM marţi, cu o zi înainte ca soţia şi fiica sa să fie externate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro