Familia MPFM s-a mărit. Grigore și Mariana au devenit părinții unei fetițe: ”Ea este eroina mea”

+3 click pentru
galerie

Familia MPFM s-a mărit. Grigore și Mariana au devenit părinții unei fetițe: ”Ea este eroina mea” © facebook

Grigore și Mariana de la Mireasă pentru fiul meu au devenit astăzi părinți. Cei doi au așteptat de mult timp să-și strângă copilul în brațe, iar de acum se pot bucura de fetița lor, proaspăt venită pe lume cu doar câteva ore în urmă. 

Grigore și Mariana sunt cele mai fericite persoane la această oră. În urmă cu puțin timp, Mariana a adus pe lume o fetiță pe care împreună cu soțul său, Grigore, au așteptat-o cu nerăbdare și cu multă iubire.

Tânărul a fost cel care a dat marea veste în mediul online, iar susținătorii cuplului au venit la postare cu foarte multe comentarii de felicitări atât pentru fericiții părinții, cât și pentru minunea care a venit pe lume. 

Grigore are de ce să fie mândru, mai ales că soția sa, Mariana, a fost singura din întreaga maternitate care a născut pe cale naturală. 

”De azi, suntem părinți.
Prima poză ca părinți vreau să fie cu soția mea curajoasă. Sunt atât de mândru de ea. A născut pe cale naturală. A fost singura din maternitate, printre atâtea cezariene. A avut un travaliu dur, dar s-a terminat repede. Ea este eroina mea.
Îi mulțumesc pentru că mi-a dăruit o minune de fetiță! O ador”
, a scris acesta pe pagina sa de Facebook în dreptul unei fotografii. 

Grigore a fost tot timpul alături de soția sa la maternitate, iar acum se pare că este un tătic foarte fericit. Cu zâmbetul până la urechi, tânărul s-a fotografiat lângă proaspăta mămică, iar în doar câteva zile vor pleca împreună acasă cu micuța lor. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro