Grigore şi Mariana de la MPFM şi-au uimit fanii. Cum arată bradul pe care l-au împodobit pentru Crăciun

+4 click pentru
galerie

Grigore şi Mariana de la MPFM şi-au uimit fanii. Cum arată bradul pe care l-au împodobit pentru Crăciun © Facebook

Grigore şi Mariana de la Mireasă pentru fiul meu urmează să devină părinţi în scurt timp, iar aşteptarea este una fără egal. Cei doi vor să-şi strângă copilul la piept cât mai repede, iar timpul parcă se scurge mai greu ca niciodată.

Dar pentru că vin Sărbătorile, iar acest moment frumos coincide cu cel al venirii pe lume a fetiţei lor, cei doi viitori părinţi au decis să întâmpine aşa cum se cuvine această mare sărbătoare, astfel că cum altfel dacă nu prin împodobirea bradului.

Dar să nu credeţi că această activitate a fost una banală. Mariana şi Grigore de la MPFM au decis să facă un brad ceva mai altfel anul acesta. Pentru că discuţiile legate de brazii naturali versus brazii artificiali sunt interminabile, cei doi foşti concurenţi au decis că cel mai simplu este să deseneze unul pe perete cu ajutorul unei betele.

Şi ce credeţi? Bradul a ieşit nu doar că frumos, dar cei doi se pot bucura şi cu originalitatea acestuia. "🎄🎁🎅Gata și brăduțul nostru de Crăciun. Anul acesta ne-am gândit să facem ceva diferit și original. Nouă ne place mult cum a ieșit.🎅🎁🎄 Vouă cum vi se pare? 😘", a scris Grigore de la MPFM pe Facebook.

Grigore şi Mariana urmează să devină părinţi

Mariana şi Grigore de la Mireasă pentru fiul meu vor deveni părinţi pentru prima dată. În viaţa lor va veni o fetiţă, iar bucuria este una cu adevărat fără egal. În urmă cu câteva luni, chiar Grigore a fost cel care a ţinut să-şi înştiinţeze prietenii virtuali cu privire la faptul că familia li se va mări.

"Voi fi tătic de fetiță. Suntem foarte fericiți. Eu m-am văzut mereu tată de fată și iată că Dumnezeu a făcut cum a știut el mai bine. Mult a fost, puțin a mai rămas și ne vom cunoaște bebelușa", a scris Grigore pe reţelele de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro