Prima poză cu copilul Marianei şi al lui Grigore de la MPFM. ''Mamă şi fiică ţinându-se de mână''

+3 click pentru
galerie

Prima poză cu copilul Marianei şi al lui Grigore de la MPFM. ''Mamă şi fiică ţinându-se de mână'' © Facebook

Grigore şi Mariana de la Mireasă pentru fiul meu sunt în al nouălea cer, după ce fetiţa lor a venit pe lume. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată, iar fericirea a căpătat un alt sens pentru ei. Micuţa care le-a intrat în viaţă i-a învăţat ce înseamnă iubirea sinceră şi necondiţionată.

Mariana a născut luni, pe 13 februarie, o fetiţă perfect sănătoasă. Fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu a adus-o pe lume pe fiica sa pe cale naturală, iar totul a decurs bine, chiar dacă travaliul a fost unul dur, aşa cum chiar soţul său a povestit prietenilor virtuali.

În plus, pentru că totul a fost excelent, Mariana şi fetiţa sa au fost astăzi externate şi au ajuns, în sfârşit, acasă, în locul în care fetiţa a fost aşteptată cu mare dragoste.

Grigore de la MPFM i-a ţinut le curent pe fani şi pe prietenii lor cu tot ce se întâmplă cu ei în această perioadă, astfel că a decis să le facă cunoştinţă internauţilor şi cu fetiţa sa. Chiar dacă nu a postat o fotografie în care să i se vadă şi faţa micuţei, Grigore a simţit că este cazul, la început, să posteze o imagine cu mânuţa fetiţei, care o ţine strâns de deget pe mama ei.

''Prima poză cu bebelușa noastră. Mamă și fiică ținându-se de mână. Acasă. Un nou început. Suntem cei mai fericiți ❤️'', a scris Grigore de la MPFM pe Facebook.

Grigore este în al nouălea cer, mai ales că, aşa cum chiar el spunea, i-a fost foarte greu în aceste zile fără soţia sa, astfel că, până ca Mariana să fie externată, abia aştepta momentul vizitei de la spital, atunci când putea să o vadă pe femeia care l-a făcut tată.

''Simt că este o eternitate timpul pe care îl petrec fără soția mea, ea fiind internată la maternitate. Număr orele și minutele până merg la ea in vizită. Îmi place să o privesc în ochi, să o țin de mână și s-o îmbrățișez. Vreau să îi fiu alături în aceste momente. Este mai sensibilă acum și vreau să îi ofer sprijinul meu ❤️'', spunea Grigore de la MPFM marţi, cu o zi înainte ca soţia şi fiica sa să fie externate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro