Cum se reface Anna Lesko, după despărțirea de tatăl copilului. Nimeni nu o credea în stare de așa ceva!

+4 click pentru
galerie

Cum se reface Anna Lesko, după despărțirea de tatăl copilului. Nimeni nu o credea în stare de așa ceva! © arhivă

Anna Lesko a șocat pe toată lumea în momentul în care s-a aflat că ea și tatăl copilului său nu mai formează un cuplu, dar abia acum vine bomba! Cu siguranță fanii artistei se întreabă cum anume se reface, după separarea de DJ Vinnie. Ei bine, noi vă arătăm totul!

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Chiar dacă unii oameni au impresia că viața persoanelor publice este tot timpul roz, ele demonstrează, pe rând, că se înșeală amarnic. 

Pentru a uita de despărțirea de tatăl copilului, Anna Lesko s-a apucat de...gătit! Da, ați auzit bine! Focoasa artistă a trecut imediat la cratiță și mai mult de atât, a împărtășit delicioasa rețetă și cu fanii ei de pe Instagram, explicându-le, pas cu pas, ce trebuie să facă. Băgăm de seamă că nu este numai o artistă de succes, Anna Lesko este și o bucătăreasă pricepută! Ei bine, cine s-ar fi gândit că o divă atât de sexy face și astfel de lucruri banale?

Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în luna august

Informația potrivit căreia Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit a apărut la sfârșitul lunii august. Mai mult, au apărut zvonuri cum că artista s-ar fi sărutat într-un club de fițe cu celebrul Mike Diamondz. Anna Lesko a declarat că a avut motive serioase să se separe de tatăl copilului său și că meseria a fost unul dintre ele.

"Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptatoare", a scris Anna Lesko, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest