Cum se reface Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi. Cei doi și-au spus din nou adio! / FOTO

+3 click pentru
galerie

Cum se reface Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi. Cei doi și-au spus din nou adio! / FOTO © Instagram

O nouă veste a zguduit showbiz-ul autohton! După ce totul părea să revină la normal în relația lor, Spynews.ro a aflat în exclusivitate că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou adio! Iată cum se reface blondina după aceasta despărțire!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt printre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Pe cât de iubite, pe atât de... controversate, dacă ținem cont de cât de „activă” a fost relația lor de cuplu, despărțindu-se și împăcându-se de nenumărate ori. De această dată însă, între cei doi pare că nu mai există nicio cale de împăcare.

„Dar unde dragoste nu e”... este loc de cumpărături! Dacă unele femei adoptă deseori o schimbare de look, în general la nivelul părului, atunci când se despart de partenerii lor, ei bine, Bianca Drăgușanu are alt „tratament” pentru acest lucru.

Încă de la primele ore ale zilei, Bianca Drăgușanu s-a aranjat și a plecat țintă la cumpărături, la magazinele de lux. Să fie asta modalitatea prin care încearcă să treacă mai ușor peste despărțire? 

Frumoasa blondină le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că este atât de nerăbdătoare, încât nu mai are stare până se va deschide magazinul. Potrivit spuselor sale, Bianca Drăgușanu vrea cu orice preț să-și cumpere ceva de încălțat, fiind o mare fană a shopping-ului.

„Cam așa m-am trezit eu în dimineața asta. Când deschide? Să deschidă! La 11:00 sunt aici direct! Nu mai am adidași, trebuie să îmi cumpăr adidași! Să deschidă odată! Ce fac? Stau până la 11:00 aici?”, a spus nerăbdătoare Bianca Drăgușanu la un InstaStory.

În continuare, vedeta a avut ceva mai mult noroc. Blondina le-a povestit fanilor că pentru ea s-a deschis mai devreme un magazin, loc din care își va achiziționa niște blugi și rochițe, pregătindu-se de vară.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro