Cum se simte Anamaria Ferentz, la doar câteva zile după accidentul în care a fost la un pas să-și piardă viața

+3 click pentru
galerie

Cum se simte Anamaria Ferentz, la doar câteva zile după accidentul în care a fost la un pas să-și piardă viața © Instagram

Anamaria Ferentz a fost la un pas de moarte, joi, chiar în Ajun de Moș Nicolae. Artista a vut un accident grav de mașină, însă din fericire ea nu a pățit nimic. Mașina a fost, însă, distrusă.

Anamaria Ferentz nu a avut parte de cel mai bun an din viața ei. În vară s-a despărțit de iubit, iar acum a fost la un pas să-și piardă viață. Artista și-a șocat faanii și prietenii, după ce le-a povestit că a fost oprotagonista unui accident grav. Din fericire, ea nu s-a ales cu nimic mai mult decât cu o sperietură zdravană, însă în urma accidentului a învățat o lecție serioasă: să iubească viața în fiecare clipă.

Anamaria Ferentz a trecut cu bine pentru greaua încercare, iar acum se simte recunoscătoare și fericită pentru că este bine. Artista a ținut să transmită un mesaj de suflet tuturor celor care i-au fost aproape moral și au susținut-o în acest moment greu.

''Vă mulțumesc tuturor pentru grijă, gânduri și vorbe bune, telefoane și mesaje. Sunt bine și recunoscătoare. Simt că m-am născut a 2-a oară și știu că trebuie să fim conștieți în fiecare moment că viața e un dar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻'', a scris Anamaria Ferentz pe Instagram.

Anamaria Ferentz s-a despărțit de iubitul tinerel

Frumoasa artistă a lăsat viața mondenă din România și s-a mutat în America de buni. Acolo s-a reorientat profesional și este mulțumită cu ceea ce face. Ba chiar a decis că job-ul ei este atât de important încât nu a vrut să renunțe la el în favoarea iubitului.

Anamaria Ferentz s-a iubit cu Christopher Flores, un bărbat mai tânăr decât ea cu câţiva ani. Acesta este român și lucrează de mult timp pentru US Army Medical Service Corps. Cum job-ul îi cere să-și schimbe domiciliul destul de des, artista nu a fost de acord să facă acest sacrificiu și a decis să pună punct relației.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro