Cum topeşte Oana Roman kilogramele în plus! Vedeta a dezvăluit secretul pe internet

+3 click pentru
galerie

Cum topeşte Oana Roman kilogramele în plus! Vedeta a dezvăluit secretul pe internet © Instagram

Oana Roman a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a reuşit să slăbească spectaculos, într-un timp record. Vedeta le-a dezvăluit fanilor dieta minune, dar şi cum reuşeşte să se menţină în formă! 

Oana Roman nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din ţară şi se bucură de un succes inedit pe plan profesional. Cu toate că de-a lungul anilor s-a luptat cu kilogramele în plus, acum, vedeta arată spectaculos.

A slăbit şi se simte mai bine ca oricând. Nu are de gând să se oprească aici, aşa că a adoptat un stil de viaţă sănătos, pe care îl combină din când cu sport.

De când arată atât de bine, Oana poartă rochii din ce în ce mai mulate şi pozează foarte sexy. Cu toate că gurile rele susţin că vedeta şi-ar fi micşorat stomacul, soţia lui Marius Elisei a pus piciorul în prag şi a declarat că nu a apelat la această intervenţie, dezvăluind dieta minune pe care a ţinut-o.

"Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.", a scris Oana Roman pe contul de Instagram. 

Şi-a inventat dieta singură, susţinând că se axează mai mult pe legume şi fructe, dar şi pe supe. "Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală.", a completat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro