Cuplurile de la MPFM care şi-au spus adio după emisiune. Au plecat de mână, dar apoi s-au despărţit!

+5 click pentru
galerie

Cuplurile de la MPFM care şi-au spus adio după emisiune. Au plecat de mână, dar apoi s-au despărţit! © Facebook

Emisiunea Mireasă pentru fiul meu a avut menirea de a aduce mai mulţi tineri împreună, pentru a se cunoaşte şi pentru a-şi întemeia familii. Chiar dacă mulţi au decis să formeze cupluri şi chiar să plece împreună acasă, ei bine, pe drum s-au ''pierdut'' şi au decis să-şi spună adio.

În continuare vă prezentăm patru cupluri care s-au despărţit după emisiunea MPFM:

Mihai şi Mihaela de la MPFM au divorţat

Mihai şi Mihaela au format un cuplu încă de la începutul sezonului din care au făcut parte şi au fost mult timp împreună. Ba chiar s-au şi căsătorit, însă, într-un final, cei doi s-au despărţit în condiţii destul de urâte, după ce s-au certat public.

Nicolae şi Cătălina au decis să se separe

Un alt cuplu care nu a avut viitor la MPFM a fost cel format din Nicolae şi Cătălina. Cei doi s-au căsătorit civil, însă mariajul a fost de scurtă durată. Ba chiar Nicolae s-a recăsătorit, însă a avut parte de acelaşi final trist: divorţul.  

Ana şi Petru au luat-o pe drumuri separate

Una alt cuplu care nu a fost deloc trainic a fost cel format de Ana şi de Petru. Cei doi s-au cunoscut în casa Mireasă pentru fiul meu, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă diferenţa de vârstă era una semnificativă, Ana încerca să-i facă să înţeleagă pe toţi cei care îi erau contra că dragostea ei pentru Petru este una curată. Din păcate, cei doi nu au avut viitor împreună şi au decis să o ia pe drumuri separate. Ba chiar Ana formează în prezent un cuplu cu Mădălin, fost concurent şi el la MPFM.

Dănuţ şi Carmen şi-au spus adio

Un alt cuplu îndrăgit de fani din casa MPFM a fost cel format de Dănuţ şi de Carmen. Cei doi au fost destul de mult timp împreună, însă într-un final şi-au spus adio. Acum, Dănuţ lucrează în Anglia, acolo unde câştigă destul de bine, în timp ce Carmen a ales să fie foarte discretă cu viaţa sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro