O mai ţii minte pe Vanessa de la MPFM? Sora lui Raymond a devenit mămică şi are o frumuseţe de copil

+4 click pentru
galerie

O mai ţii minte pe Vanessa de la MPFM? Sora lui Raymond a devenit mămică şi are o frumuseţe de copil © Facebook

O mai ţii minte pe Vanessa de la MPFM? Sora lui Raymond a devenit mamă şi are o frumuseţe de copil, care este totul pentru ea.

Vanessa a intrat în casa Mireasă pentru fiul meu cu planuri mari. Ea nu şi-a găsit, însă, fericirea în competiţie, aşa cum s-a întâmplat în cazul fratelui său. Raymond a întâlnit-o aici pe Constantina, alături de care a trăit o poveste de dragoste. Lucrurile s-au dovedit a fi extrem de serioase între ei, asta pentru că au decis să-şi continue relaţia şi afară. Ba chiar mai mult decât atât, fratele Vanessei şi Tina s-au căsătorit şi astăzi sunt în continure bine, împreună şi fericiţi.

Ei bine, dacă Raymond şi-a îndeplinit scopul intrării în competiţie, nu la fel au stat lucrurile şi pentru sora sa. Vanessa nu şi-a găsit sufletul pereche în casa Mireasă pentru fiul meu, însă Cupidon a săgetat-o când a ieşit afară.

Aici, frumoasa brunetă l-a întâlnit pe bărbatul care urma să o facă mamă. Cei doi au împreună un băieţel, care le-a umplut sufletele de bucurie.

Vanessa este o mamă cu acte în regulă şi se mândreşte cu puiul ei. De altfel, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu este atât de fericită şi împlinită, încât nu trece o zi fără să posteze o nouă imagine cu băieţelul pe reţelele sociale.

Şi pentru că Tina şi Raymond mai amână puţin momentul până când vor deveni părinţi, toată atenţia familiei este îndreptată către prichindelul care le-a furat inimile.

În ceea ce priveşte viaţa sa amoroasă, Vanessa este destul de discretă în acest sens, asta pentru că nu postează deloc poze cu partenerul său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro