VIDEO / Dan Bittman stă cu frica în sân. Se poate întâmpla oricând

+3 click pentru
galerie

Dan Bittman, un tată mândru de băieţii lui © Facebook

Dan Bittman este un bărbat fericit, împlinit, are trei băieţi mari şi o iubită care îl susţine în orice situaţie. Chiar şi aşa, Dan Bittman trăieşte cu frica în sân , iar puţini sunt cei care ştiu despre ce este vorba.

Dan Bittman a vorbit recent despre cea mai mare frică care este legată de cei trei copii ai săi. Dan Bittman este conştient că fiii săi s-au făcut mari, iar în curând îşi vor lua zborul. Ca un tată grijuliu şi iubitor, Dan Bittman şi-a învăţat copiii ce să facă în viaţă, însă i-a şi atenţionat că vor fi responsabili de propriile decizii pe care le vor lua.

CITEŞTE ŞI: VIDEO PAPARAZZI / Probleme cu „bijuteria” pentru Dan Bittman! Cum a reacţionat artistul, după ce a constatat că i-a fost zgâriată maşina

"I-am învăţat: traiţi viaţa în sensul frumos. Eu nu vreau să îi influenţez, să facă lucruri care să le facă viaţa frumoasă. Asta le-am spus, să se uite în sus în viaţă, să nu se uite în jos. Să se simtă împliniţi, multumiţi, indiferent ce fac, dar să facă bine. Eu cât am putut am făcut pentru ei, acum restul depinde de ei. Eu le-am spus că nu o să fiu tot timpul acolo. E timpul să vă luaţi viaţa în propriile mâini. E un moment foarte greu şi acum simt şi eu ce simţeau ai mei când plecam şi veneam foarte rar pe acasa", a spus Dan Bittman.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro