Dan Capatos a răbufnit. Replică dură adresată lui George Burcea, după ce actorul i-a transmis un mesaj acid: ”Puteai să omori pe cineva”

+3 click pentru
galerie

Dan Capatos a răbufnit. Replică dură adresată lui George Burcea, după ce actorul i-a transmis un mesaj acid: ”Puteai să omori pe cineva” © arhiva

George Burcea a vrut să lămurească lucrurile în ceea ce privește divorțul de Andreea Bălan, iar în același timp în mesajul tranșant pe care l-a scris pe pagina sa de socializare l-a inclus și pe Dan Captoas, prezentatorul de la Antena 1. Bărbatul i-a dat actorului replica în direct, în emisiunea Xtra Night Show.

Ieri, George Burcea a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a vizat toate aspectele din ultima vreme, dar a ținut să lămurească și lucrurile în ceea ce privește separarea sa de Andreea Bălan. Actorul a avut replici acide pentru toți care l-au criticat asupru, iar Dan Capaos, prezentatorul de la Xtra Night Show a fost printre cei incluși. 

George Burcea a avut un mesaj tranșant pentru moderatorul de la Antena 1, însă în emisiunea de aseară, Dan Capatos a răbufnit și i-a transmis în direct un mesaj ”special” celui care i-a fost partener cinci ani Andreei Bălan. 

"Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând... că el acuza oamenii... Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie... A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei... Băi, nebunică! Te-au prins la volan (...) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă! , a spus Dan Capatos în emisiune. 

Mai mult, prezentatorul de la Antena 1 a fost destul de deranjat de faptul că George Burcea a încercat să ”se apare” de faptul că a fost prins drogat la volan, acest lucru enervându-l la culme pe Dan Capatos. 

Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla...Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese", a mai spus moderatorul la Xtra Night Show.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro