Dan Negru, mai afectat ca niciodată de coronavirus! Ce mesaj a transmis prezentatorul tv în mediul online. “Eram fericiți și nu știam”

+3 click pentru
galerie

Dan Negru, mai afectat ca niciodată de coronavirus! Ce mesaj a transmis prezentatorul tv în mediul online. “Eram fericiți și nu știam” © Instagram

Coronavirus a ajuns să afecteze din ce în ce mai multe persoane, însă nu doar din punct de vedere al sănătății, cât și din cel al psihicului. Este și cazul lui Dan Negru, care se simte mai deprimat ca niciodată în contextul epidemiei cu care ne confruntăm. Ce mesaj a transmis prezentatorul tv în mediul online? 

”În câteva săptămâni lumea s-a schimbat”

Noul coronavirus continuă să facă ravagii în România! Numărul persoanelor infectate crește, la fel și cel al deceselor. Oamenii sunt din ce în ce mai panicați și s-au baricadat în case, încercând din răsputeri să fugă din fața virusului ucigaș, care a pus stăpânire pe țara noastră.

Printre cei afectați de această pandemie este și Dan Negru, care se simte mai deprimat ca niciodată. Toate filmările au stagnat, iar prezentatorul tv petrece mai mult timp alături de familie și cei dragi. Cu toate acestea, Dan simte nevoia să împărtășească câteva gânduri care îl apasă în această perioadă, în mediul online.

Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activ, prezentatorul tv a ținut să transmită un mesaj.. trist, dar adevărat. Din cauza coronavirusului, toate planurile i-au fost anulate. Plecarea la Jerusalim, filmările pentru ”Next Star”, evenimente organizate de către românii din Italia, unde și-ar fi luat inclusiv familia. 

Însă, toate acestea nu mai sunt posibile acum, omul de televiziune fiind dezamăgit că nu le poate îndeplini visul celor mici: ”Acolo mi-aș fi luat și copii. Le-am promis că-i duc la Colosseum”.

Mesajul lui Dan Negru: 

”Eram fericiți și nu știam... A trecut doar o lună de când am primit biletele astea de avion.
Mâine dimineață trebuia să zbor cu ele spre Jerusalim împreună cu Părintele Necula de la Sibiu și cu prietenii mei de la Doxologia.
Urma să filmăm ceva împreună acolo.
Azi trebuia să termin o parte din filmarile pentru Next Star și la ora asta trebuia sa dorm pentru că azi aș fi filmat toată ziua !
La începutul lui aprilie trebuia să zbor la Chișinău pentru filmările la "Roata Norocului" și de Florii as fi zburat la Roma pentru un eveniment organizat de romănii din Italia.
Acolo mi-as fi luat și copii.
Le-am promis ca-i duc la Colosseum.
In câteva săptămâni lumea s-a schimbat.
Nimic din ce știam nu va mai fi la fel.
Cei care cred altceva, sunt naivi !
El Pais , ziarul spaniol, a avut cel mai bun titlu zilele astea: ERAM FERICIȚi ȘI NU ȘTIAM ( Éramos felices y no lo sabíamos)”
, a scris el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro