Jennifer Lopez, în doliu! ”Marea ei iubire” a murit la 51 de ani

+3 click pentru
galerie

Jennifer Lopez, în doliu! ”Marea ei iubire” a murit la 51 de ani © arhiva

Jennifer Lopez trece prin clipe grele în acastă perioadă. Omul pe care l-a numit mereu ”iubirea vieții”; a murit la doar 51 de ani. 

Jennifer Lopez traversează o perioadă dificilă. Fostul iubit al acesteia, David Cruz, s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani, într-unul dintre cele mai mari spitale din News. Cauza morții nu este momentan cunoscută. 

Jennifer Lopez și David Cruz au format un cuplu timp de 9 ani, însă la mijlocul anilor '90 aceștia s-au despărțit. În momentul în care s-au cunoscut ea având 15 ani, iar el 16. 

Ce spunea Jennifer Lopez despre fostul ei iubit 

Jennifer Lopez a avut întodeuna a avut cuvinte de laudă pentru David Cruz și de fiecare dată l-a numit ”marea ei iubire”. 

„Îmi este și acum prieten. Este omul care mă cunoaște cel mai bine. Am o mulțime de amintiri cu el, când ești adolescent, nouă ani înseamnă o veșnicie. Am crescut împreună, aveam 16 ani când ne-am cunoscut.”, spunea Jennifer Lopez în urmă cu mai mult timp. 

Jennifer Lopez, o viață agitată

Jennifer Lopez a avut trei mariaje: primul cu Ojani Noa (22 februarie 1997 - 1 ianuarie 1998); al doilea cu Cris Judd, un dansator din trupa sa (29 septembrie 2001 - 26 ianuarie 2003); în 2004 s-a căsătorit cu interpretul Marc Anthony, cu care are gemeni, un băiat - Maximilian David şi o fată - Emme Maribel, născuţi la 22 februarie 2008. În 2011, cei doi au anunţat divorţul, care s-a pronunţat în iunie 2014. În martie 2019, s-a logodit cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro