VIDEO / Dan Negru, mesaj tranșant, de Ziua Națională a României. Ce l-a nemulțumit pe prezentator: „La câteva străzi distanță de paradă”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Dan Negru, mesaj tranșant, de Ziua Națională a României. Ce l-a nemulțumit pe prezentator: „La câteva străzi distanță de paradă” © Facebook.com

Ziua de astăzi este una extrem de importantă pentru toți românii. Deși unii se bucură și ridică România în slăvi, alții sunt preocupați de lucruri importante și nu uită să menționeze faptul că la noi în țară nu merg toate lucrurile așa cum trebuie. 

Dan Negru este unul dintre cele mai transparente personaje din showbizul românesc. De-a lungul timpului și-a impresionat mereu fanii cu sinceritatea lui, dar și cu modul tranșant de a spune lucrurilor pe nume. 

Așa s-a întâmplat și astăzi, când Dan Negru nu a uitat să menționeze faptul că România nu este fix așa cum vrea să pară. 

Pe contul lui de Facebook, prezentatorul a postat un scurt clip video, cu casa lui Brătianu, un personaj cheie în Marea Unire din anul 1918. Dar nu oricum, ci Dan Negru a postat și un mesaj tranșant, amintind de marile valori ale țării, care stau să se prăbușească, în timp ce românii se bucură de parada de 1 decembrie. 

„La câteva străzi distanță de parada de 1 Decembrie se prăbușește casa lui Brătianu, personajul cheie la Unirea de la 1918...
Patrioți de o zi !I-ați văzut pe toți zilele astea pe toți cu tricolorul în piept și cu zâmbetul pe buze?
Casa lui Brătianu, din centrul Bucureștiului este la câteva străzi distanță de parada de la 1 decembrie. Este considerat unul dintre cei mai importanți politicieni din toate timpurile. Asta este casa lui, o ruină, totul este praf, ia uite. Decembrie...2019. Așa arată casa Brătianu. În rest, la mulți ani România!”
a spus Dan Negru, pe Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro