Dan Negru, plăceri vinovate. Ce face prezentatorul fără ca nimeni să știe. Abia acum a spus adevărul

+3 click pentru
galerie

Dan Negru, plăceri vinovate. Ce face prezentatorul fără ca nimeni să știe. Abia acum a spus adevărul © captura foto

Dan Negru și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar în exlusivitate pentru Agenția Vip de la Antena Stars, prezentatorul a dezvăluit mai multe lucruri de care fani puțin știu.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, iar așa cum este și normal, fanii sunt destul de curioși atunci când vine vorba despre tabieturile ascunse ale prezentatorului. 

Pentru că recent și-a sărbătorit ziua de naștere, într-un interviu acordat lui Cristi Brancu pentru Agenția Vip de la Antena Stars, Dan Negru a dezvăluit mai multe pasiuni ascunde. Chiar dacă e de mirat sau nu, Dan Negru este foarte pasionat de sport, în mod special de baschet. Acesta merge săptămânal să joace acest sport alături de prieteni. 

Mai mult de atât, prezentatorul a făcut o dezvăluire sinceră despre una dintre plăcerile lui nevinovate. Omul de televiziune pariază mai tot timpul pentru jocurile sportive, dar de fiecare dată introduce sume modice. ”Pe sume de 10-15 lei pariez. Pariez pe site-uri sportive”, a declarat vedeta. 

Cum și-a petrecut ziua de naștere

Prezentatorul a petrecut ziua de naștere în sânul familiei. Soția lui i-a pregătit tort, iar mama sa a venit tocmai de la Timișoara pentru a-i fi alături. Nici copii nu l-au uitat, iar împreună au avut o zi pe cinste, bineînteles, Dan Negru ocupându-se printre altele și de scenariile pentru Next Star, după cum afirmă acesta. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro