Dan Negru, previziuni șocante despre evoluția televiziunii după coronavirus! ”Unii vor accepta roluri îndoielnice doar ca să-și plătească ratele”

+3 click pentru
galerie

Dan Negru, previziuni șocante despre evoluția televiziunii după coronavirus! ”Unii vor accepta roluri îndoielnice doar ca să-și plătească ratele” © Instagram

Dan Negru este unul dintre cei mai sinceri și direcți oameni de televiziune. Într-un interviu, prezentatorul tv a vorbit despre urmările pe care le va suferi televiziunea după ce va trece pandemia cu coronavirus! 

Dan Negru este fără îndoială unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune, fiind iubit de toată lumea. O fire directă și sinceră, prezentatorul tv nu a stat niciodată deoparte și s-a implicat în problemele societății, vorbind deschis de fiecare dată. 

Așa a făcut și acum, în plină pandemie de coronavirus. Potrivit ciao.ro, Dan Negru a vorbit despre familie, despre cum se descurcă în izolare, dar mai ales, despre urmările pe care le va suferi televiziunea după ce va trece peste această perioadă critică.

”Vedetele își vor reduce din pretenții”

Omul de televiziune susține că încearcă să aibă răbdare, afirmând că este singurul lucru pe care îl pot face oamenii în momentul de față. Cum filmările s-au anulat, prezentatorul tv petrece mai mult timp alături de familie și cei dragi. 

”Răbdare. E tot ce poți face în perioada asta. Eu cred că e bună puțină smerenie pentru că uitasem cuvântul asta, noi toți. Poate ne-om reaminti acu’ că suntem niște fire de praf, nimic mai mult.”, a declarat el.

Cât despre ce va urma în televiziune.. Dan Negru prevestește lucruri de-a dreptul șocante! Este de părere că vor fi bani mai puțini, iar vedetele vor recurge la anumite compromisuri pentru a ajunge din nou în topul preferințelor, lumea televiziunii schimbându-se radical la 180 de grade!

”Nu va fi ușor. Dar nu va dispărea. Nici radioul n-a dispărut. Doar că nu va mai avea influența pe care a avut-o cândva. Vor fi bani mai puțin pentru formate mari, grandioase, vedetele își vor reduce din pretenții, vor apărea compromisuri în rândul vedetelor din cauza creditelor pe care le au, unii vor accepta roluri îndoielnice doar ca să-și plătească ratele, se va schimba și lumea televiziunii.”, susține Dan Negru pentru sursa citată.

”În anii care vin tot ce va conta va fi bunătatea”

Este afectat de situația copiilor, deoarece nu știe cum să le explice micuților atunci când îl întreabă despre școală, despre posibila repetare a anului. Consideră că generația care va urma va fi nevoită să se bazeze pe bunătate, deoarece diferența o vor face oamenii buni.

”Cel mai greu e să le explic copiilor incertitudinea școlii. Pentru că nimeni nu are un răspuns concret, dacă vor repeta anul sau nu. E întrebarea pe care mi-o pun zilnic și nu știu ce să le răspund. Dar atâta vreme cât suntem împreuna, e bine. În anii care vin tot ce va conta va fi bunătatea. Asta va face diferența in generația lor. Nu limbile pe care le cunosc, cursurile pe care le-au făcut, diplomele pe care le-au luat. Va fi o inflație de așa ceva. Diferența o vor face oamenii buni.”, a completat omul de televiziune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro