FOTO / Rodica Miron, prima apariție cu burtica de graviduță! ”A dărui viață este un miracol” 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Rodica Miron, prima apariție cu burtica de graviduță! ”A dărui viață este un miracol” © Instagram

Rodica Miron, fosta asistentă tv de la ”Răi da' buni” este în culmea fericirea! Vedeta a postat prima fotografie cu burtica de graviduță! Se pregătește să devină mămică cu acte în regulă!

”Suntem aici, la un pas de momentul dăruirii vieții”

Nu mai este un secret faptul că Rodica Miron va deveni mămică. Frumoasa vedetă s-a dat singură de gol la începutul acestui an, luând prin surprindere pe toată lumea. A vrut să țină totul secret, însă nu i-a ieșit, sora Elenei Gheorghe, Ana Pîrvulescu filmând-o pe fosta asistentă de la ”Răi da' buni”. Nici postările de pe rețelele de socializare nu au ținut cu ea, observându-se clar că în ultima perioadă purta haine tot mai largi, în acest fel reușind să-și ascundă burtica.

Ei bine, astăzi, Rodica nu a mai putut ține totul pentru ea și a postat prima fotografie cu burtica de graviduță. Îmbrăcată într-o rochie superbă, neagră, fosta asistentă tv a realizat prima ședință foto însărcinată.

La descriere, vedeta a dezvăluit că se află în nouă luni, semn că se pregătește să devină mămică cu acte în regulă cât de curând. Se simte mai mult decât binecuvântată că poate face acest lucru, considerând că întreaga perioadă prin care a trecut a fost ”o călătorie frumoasă, plină de dragoste, emoții”.

”Astăzi este vorba despre numărarea binecuvântărilor noastre! Binecuvântat este să fii în viață și să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol. Sufletul și spiritul sunt întinse - alături de corp - făcând sarcina un timp de tranziție, creștere și începuturi profunde. A fost o călătorie frumoasă, plină de dragoste, emoții, provocări și acum suntem aici, la un pas de momentul miracol al dăruirii vieții! ♥ # 9monthspregnant”, a scris ea pe contul de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro