Dan Negru, reacție dureroasă după moartea lui Mihai Constantinescu. Ce mesaj a transmis celebrul prezentator

Dan Negru, reacție dureroasă după moartea lui Mihai Constantinescu. Ce mesaj a transmis celebrul prezentator © Facebook.com

Vestea că Mihai Constantinescu s-a stins din viață a lăsat o durere imensă în showbizul românesc, iar numeroase personaje au avut și primele reacții cu privire la tragedia întâmplă în această seară. 

Dan Negru este unul dintre personajele care au reacționat imediat după ce s-a aflat de moartea lui Mihai Constantinescu. Pe contul lui de Facebook, celebrul moderator a postat un mesaj cutremurător cu privire la cele întâmplate și susține că marii artiști din generația de aur au avut tot timpul succes la public. 

„Vorbind despre moartea lui Mihai Constantinescu, o analistă zice acu’ la o tv de știri că artiștii oldies but goldies nu mai au succes...
E habarnistă !
Generația goldies a muzicii ușoare nu duce lipsă de succes, de apariții media, de notorietate sau de săli de spectacole sold out.

INFLUENȚA e marea pierdere a generației goldies.

În țările de lângă noi, legendele muzicale sunt influenceri în showbizul actual.
Alla Pugacheva (70) face jocurile în Rusia, Lepa Brena (59) e regină în Serbia și Omega sunt influenceri puternici în Ungaria.

Nu-i pun la socoteală pe cei că Mc’Cartney (77) sau Mick Jagger (75) influenceri world wide.

Nu faima, notorietatea sau sălile pline le-au fost luate ci influența!” a scris Dan Negru, pe Facebook. 

Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani, în spitalul Floreasca din Capitală. Artistul a stat în comă 5 luni, dar a pierdut azi lupta cu viața. Medicii s-au străduit în zadar să-l salveze, dar Mihai Constantinescu nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate timp de 50 de minute. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro