Mihai Constantinescu a fost la un pas de a avea un copil: „A rămas însărcinată cu mine, dar a făcut avort”

Mihai Constantinescu a fost la un pas de a avea un copil: „A rămas însărcinată cu mine, dar a făcut avort” © arhivă

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi a murit azi, la vârsta de 73 de ani. Cântărețul nu a avut copii, dar și-a dorit întotdeauna și, la un moment dat, chiar a luat în calcul varianta înfierii unuia. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că Mihai Constantinescu a ratat șansa de a deveni tată, atunci când avea vârsta de 30 de ani. 

Mihai Constantinescu a vorbit în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu, în urmă cu ceva timp, despre faptul că la vârsta de 30 de ani a fost la un pas de a deveni tată, lucru pe care nu mulți sunt cei care l-au știut. Artistul i-a povestit Oanei Turcu faptul că o prietenă de-ale sale din tinerețe a rămas însărcinată cu el, dar aceasta nu și-a dorit să păstreze copilul.

Mihai Constantinescu a ratat șansa de a fi tată, când avea 30 de ani

La vârsta de 30 de ani, Mihai Constantinescu a fost la un pas de a deveni tată, după ce a lăsat însărcinată o prietenă din tinerețe. Cu toate acestea, tânăra era în clasa a 12-a la liceu și nu și-a dorit să păstreze copilul. 

"Un copil responsabilizează mama enorm. Nu a fost să fie să am un copil. Atunci când mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost în tinereţe cu o fată splendidă şi a rămas însărcinată. Ea a luat hotărârea să nu se întâmple absolut nimic, aşa că a făcut un avort. Eram tânăr, aveam în jur de 30 de ani şi ea era în clasa a 12-a. Mi-ar fi plăcut ca ea să fi lăsat copilul", a spus Mihai Constantinescu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Mihai Constantinescu a murit

Vă reamintim că Mihai Constantinescu s-a stins din viață azi, la vârsta de 73 de ani, după ce a stat în comă timp de 5 luni, la spitalul Floreasca. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro