Imagine șocantă cu Dani Mocanu! Problema cu care se confruntă după ce și-a făcut implant de păr

+2 click pentru
galerie

Imagine șocantă cu Dani Mocanu! Problema cu care se confruntă după ce și-a făcut implant de păr © Facebook

A vrut să facă o schimbare radicală și n-a stat mult pe gânduri! Dani Mocanu a ajuns pe mâinile specialiștilor și și-a făcut implant de păr. După câteva zile de la intervenție însă, se confruntă cu o problemă. 

Dani Mocanu a publicat o fotografie în urmă cu câteva ore cu care și-a speriat fanii. Are fața umflată, lucru normal, potrivit spuselor celor care au făcut această intervenție și i-au scris mesaje cunoscutului cântăreț. 

"Vă salut din #Tokyo", a scris Dani Mocanu glumind cu prietenii lui. În mână are o pungă cu medicamente de la farmacie, semn că deja ia un tratament, iar în câteva zile își va reveni complet. Cu siguranță abia așteaptă să se bucure de noul său look, atunci când îi va crește părul.

 "Mai e puțin și trece / Îți stă mai bine așa / Din cauza implantului s-a umflat / Lasă că o să te dezumfli și o să îți faci o nouă frizură", i-au scris acum prietenii. 

Zilele trecute, imediat după implantul de păr, Dani Mocanu declarat că este foarte încântat de ceea ce a făcut. "Sunt foarte bucuros, să ştiţi!", a transmis Dani Mocanu într-un filmuleţ publicat pe pagina sa acolo unde a primit o mulțime de reacții.

Cu siguranță admiratoarele așteaptă cu sufletul la gură să vadă rezultatul final al implantului de păr al lui Dani Mocanu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro