Primele imagini cu Dani Mocanu după ce şi-a făcut implant de păr: "Sunt foarte bucuros"

+3 click pentru
galerie

Primele imagini cu Dani Mocanu după ce şi-a făcut implant de păr: "Sunt foarte bucuros" © Facebook

Dani Mocanu a renunţat la chelie! Dacă până acum admiratoarele lui erau obişnuite ca el să apară tot timpul cu aceeaşi frizură, de acum lucrurile se vor schimba, căci cunoscutul cântăreţ a fost supus unei intervenţii.

Dani Mocanu a mers în Turcia pentru a-şi face implant de păr. Imediat după intervenţie a făcut şi o fotografie pe care a publicat-o pe reţelele de socializare, fiind foarte încântat de felul în care arată. 

"Sunt foarte bucuros, să ştiţi!", a transmis Dani Mocanu într-un filmuleţ publicat pe pagina sa. Bandajat, la doar câteva ore după implant, artistul a vrut să îşi asigure fanii că este bine şi este pregătit să revină în ţară pentru a-şi continua activitatea. 

Bineînţeles că toată lumea a reacţionat, iar artistul a primit sute de comentarii. "Bravo, Dănuţ! / Felicitări pentru noul look! / Frumosule / Mâine poimaine te vedem cu plete", au reacţionat prietenii lui Dani Mocanu. 

Marţi, cu puţin timp înainte de implantul de păr, Dani Mocanu anunţa totul pe reţelele de socializare, fericit că de acum înainte va avea podoabă capilară. "Ultima poză chelioşi 💪Doamne Ajută ❤", a scris cântăreţul în dreptul unei fotografii

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro