Dani Mocanu, operat timp de zece ore. "M-am speriat, a fost grea intervenţia"

Dani Mocanu, operat timp de zece ore. "M-am speriat, a fost grea intervenţia" © Captură

Zece ore pe masa de operaţie! Dani Mocanu a ajuns pe mâna medicilor deoarece şi-a dorit... o schimbare de look. Chiar dacă i-a fost frică de această intervenţie, până la urmă, artistul şi-a făcut curaj şi s-a dus până în Turcia să-şi facă... implant de păr.

Ei bine, dacă a început să dea roade sau nu intervenţia, Dani Mocanu, regele Youtube-ului, a povestit totul la Acces Direct. 

Şi-a dorit enorm să arate bine şi să fie plăcut de fete, astfel că şi-a luat inima în dinţi şi s-a lăsat pe mâinile medicului estetician. A plecat în Turcia, iar de acolo a venit alt om. Dani Mocanu şi-a făcut implant de păr, iar totul a decurs excelent. Intervenţia a durat nu mai puţin de zece ore şi nu a fost deloc una uşoară, însă a meritat din plin. Rezultatele sunt pe măsură, iar Dani Mocanu este mai mult decât fericit. În plus, manelistul s-a filmat în timpul oepraţiei, pentru a le arăta fanilor ce se întâmplă cu el, iar aceştia l-au încurajat şi i-au fost aproape.

Manelistul a precizat la Acces Direct că nu se simţea incomplet, însă a vrut să încerce şi altceva. Schimbarea a meritat din plin, iar acum, la o lună de la intervenţie, artistul este mulţumit de ceea ce vede în oglindă. Şi asta nu este tot, pentru că rezultatul final se va vedea abia peste câteva luni.

"E destul de grea o astfel de intervenţie, dar merită, pentru că rezultatele sunt vizibile. Am o lună de la intervenţie. A fost o alegere grea, nu mă simţeam incomplet, dar am decis să încerc şi altceva. Nu o să-mi las părul mare, o să rămân cum sunt acum, peste câteva luni rezultatul va fi şi mai bun, dar voi fi tot tuns scurt, periuţă. Am fost speriat în timpul operaţiei, dar lumea m-a susţinut şi eu zic că este un lucru bun. Aproximativ zece ore a durat intervenţia. La patru ore am luat o scurtă pauză. M-am umflat la faţă după câteva zile", a spus Dani Mocanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro