Emoţionant! Singura persoană care îl transformă pe Dani Mocanu din bărbat dur în mieluşel

+3 click pentru
galerie

Emoţionant! Singura persoană care îl transformă pe Dani Mocanu din bărbat dur în mieluşel © Facebook

E dur, serios şi scoate melodii pe bandă rulantă despre puterea pe care o are, însă se poate transforma rapid într-un mieluşel. Dani Mocanu, căci despre el vorbim, are o slăbiciune, iar noi am aflat cine este singura persoană care îl poate emoţiona oricând.

Puţini sunt cei care ştiu că Dani Mocanu are o fetiţă de câţiva anişori, căreia îi face toate poftele şi se asigură că nu îi lipseşte nimic. Marţi dimineaţă, cunoscutul cântăreţ a anunţat că urmează o surpriză pentru toţi fanii lui. A filmat un videoclip nou chiar alături de fetiţa sa şi abia aşteaptă să îl publice. 

"Un videoclip realizat în urmă cu aproximativ 1 an si jumătate, în care actorul principal este chiar fetița mea. 😘😘😘💪 Staţi aproape 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈", a anunţat Dani Mocanu. 

Dani Mocanu a dezvăluit doar două fotografii făcute în timpul filmărilor, astfel că fanii lui i-au scris imediat comentarii, aşteptând cu nerăbdare ca videoclipul să fie lansat. 

Dani Mocanu, schimbare radicală

Dani Mocanu a decis că vrea un nou look! Alături de un prieten a mers la o clinică din Turcia acolo unde şi-a făcut implant de păr. A publicat şi imagini pe reţelele de socializare. Abia aşteaptă să îi crească părul şi să îl poată aranja astfel încât să arate complet diferit. 

"Sunt foarte bucuros, să ştiţi!", a transmis Dani Mocanu imediat după procedura de implant de păr. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro