Daniel Buzdugan și-a luat rămas-bun de la Mihai Constantinescu. "Fiul lui Dumnezeu iartă-l și-l mântuiește-l"

Daniel Buzdugan și-a luat rămas-bun de la Mihai Constantinescu. "Fiul lui Dumnezeu iartă-l și-l mânuiește-l" © Facebook

Daniel Buzdugan îngroașă rândurile persoanelor publice din România care au reacționat după moartea lui Mihai Constantinesc. Omul de radio a îndemnat pe toată lumea să se roage pentru sufletul regretatului artist, care cu siguranță a ajuns într-o lume mai bună sau chiar minunată, așa cum o numea chiar el în celebra melodie.

Daniel Buzdugan a postat un mesaj emoționant pe Facebook, acolo unde a scris câteva rânduri despre cât de săracă va fi lumea fără Mihai Constantinescu, dar și că este bine ca oamenii să rostească o rugăciune pentru artist. 

Daniel Buzdugan i-a îndemnat pe toți să nu îl uite pe marele artist, care s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după cinci luni de suferință, pe un pat de la Spitalul Floreasca din Capitală.

"Mihai Constantinescu nu mai este aici cu noi. Ne-a bucurat copilăria și ar fi frumos să-l pomenim în rugăciunea noastră: Doamne IISUSE Hristoase, Fiul lui Dumnezeu iartă-l și-l mânuiește-l pe adormitul robul tău, Mihai! Amin! Oameni buni E este tare bine să rostim o rugăciune pentru sufletul cuiva ieșit din trup. Și pentru sufletele noastre, la vremea lor se vor ruga alți și alți oameni. Să ne rugăm unii pentru alții și pentru cei vii, colegi, șefi, dușmani, prieteni, neprieteni cât și pentru cei ce nu mai sunt. Mult ar ajuta sufletul lui Mihai, rugăciunea aceasta rostită poate de sute, mii sau zeci de mii de inimi!!! Să nu trecem cu vederea!", a scris Daniel Buzdugan

Mihai Constantinescu va fi condus pe ultimul drum joi

Astăzi și mâine, toți cei care vor să meargă să îi aducă un ultim omagiu lui Mihai Constantinescu o pot face mergând la biserica Sfânta Parascheva din Capitală. Mâine, regretatul artist va fi condus pe ultimul drum, iar slujba de înmormântare va avea loc la ora 14:00.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro