Daniela Crudu, cu mâna în ghips, la mai bine de o săptămână de la bătaia primită. Imaginea care i-a speriat pe fani

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu, cu mâna în ghips, la mai bine de o săptămână de la bătaia primită. Imaginea care i-a speriat pe fani © Instagram

Daniela Crudu, cu mana în ghips, la mai bine de o săptămână de la bătaia primită. Vedeta a fost în centrul unui scandal monstru, după ce a fost lovită cu bestialitate de iubit.

Daniela Crudu a avut parte de momente critice, după ce iubitul său croat a bătut-o fără milă. Vedeta şi-a închis conturile de socializare şi nu a mai vorbit cu nimeni timp de câteva zile, până weekendul ce tocmai a trecut. Atunci, vedeta a început să posteze din nou pe Instagram, iar la începutul acestei săptămâni, Daniela Crudu a oferit în exclusivitate pentru Spynews şi primele declaraţii în urma bătăii suferite.

Fosta asistentă tv părea că se simte mult mai bine, aşa cum chiar ea a povestit, iar recuperarea merge de minune. Ce ne-a atras, însă, de această dată atenţia este mâna pe care o are băgată în ghips.

Fără să se sfiască că ar putea lăsa loc de interpretări, Daniela Crudu s-a filmat pe reţelele sociale în timp ce conduce cu mâna în ghips. Chiar dacă situaţia nu este cea mai bună, Daniela Crudu este foarte zâmbitoare şi chiar cântă de mama focului o manea pe care o ascultă în maşină, alături de sora ei, Ana.

Daniela Crudu, primele declaraţii despre bătaie

Daniela Crudu a vorbit în exclusivitate pentru Spynews şi a precizat că se simte bine. În plus, atitudinea pe care vedeta o avea nu lăsa deloc de înţeles că în urmă cu o săptămână a căzut victima violenţei iubitului. 

''Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro