Daniela Crudu, gestul făcut la aproape două săptămâni de când a fost bătută. ”Am nevoie”

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu, gestul făcut la aproape două săptămâni de când a fost bătută. ”Am nevoie” © arhiva

Au trecut aproape două săptămâni de când Daniela Crudu a fost victima agresiunii fizice a propriului său iubit. Bruneta a fost bătută crunt de bărbatul cu care se iubea, însă la scurt timp a apărut în mediul online ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar rănile sunt destul de vizibile.

Daniela Crudu a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu aproape două săptămâni. Fosta asistentă TV a fost bătută cu bestialitate de către bărbatul cu care spera să aibă un viitor. După ce a suferit mai multe răni și a trebuit să ajungă de urgență la spital, vedeta a rămas acasă pentru o perioadă, însă de câteva zile a revenit în mediul online. 

Surprinsă de paparazzi SpyNews.ro aceasta a spus că se simte mai bine, însă rănile și chipul au fost acoperite de haine, dar și de ochalarii de soare. Într-un InstaStory publicat pe pagina de socializare se poate observa că are mână bandajată, însă asta nu e tot.

Ieri, vedeta a publicat pe pagina sa de socializare mai multe filmulețe dintr-un salon de masaj, iar asta ne duce cu gândul că bruneta încearcă să se recupereze după bătaia primită de la iubit, mai ales că trupul ei trebuie să arate de fiecare dată foarte bine. Nu știm dacă acesta a fost motivul pentru care a ales să meargă la salon, însă ce este sigur este faptul că bruneta încearcă pe cât posibil în aceste zile să uite de ce s-a întâmplat și să-i reia activitățile zilnice. 

”Am nevoie de masaj. Iubesc masajul. Vreau masaj”, a fost o pictogramă adaugată pe filmulețul postat de vedetă. 

Prima declarație după incident 

”Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, spunea Daniela Crudu în exclusivitate pentru SpyNews.ro în urmă cu doar câteva zile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro