Daniela Crudu tot nu își arată fața, la aproape două săptămâni de când a fost bătută. Fosta asistentă a dat din fund în fața camerei / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu tot nu își arată fața, la aproape două săptămâni de când a fost bătută. Fosta asistentă a dat din fund în fața camerei © Instagram

Au trecut aproape două săptămâni de la incidentul șocant care a avut-o drept protagonistă pe Daniela Crudu. Vedeta a fost bătută crunt de iubitul ei și, deși a revenit pe rețelele de socializare, evită să posteze filmări sau poze în care i se văd chipul. În schimb, nu are nicio problemă în a își etala trupul.

Daniela Crudu încă nu postează poze recente cu fața ei, după ce a pățit la mâna iubitului croat. Vedeta a rămas cu sechele fizice de pe urma bătăii încasate, suferind mai multe răni, printre care și o fractură de piramidă nazală. Cu alte cuvinte, are nevoie de timp să se vindece – și nu numai la exterior.

Cruduța dansează lasciv după ce a fost bătută

Vedeta însă continuă să facă ce a știut mereu să facă: să incite imaginația bărbaților. Fosta asistentă s-a îmbrăcat cu cele mai sexy haine și a dansat lasciv în fața camerei de filmat a telefonului. S-a întors cu spatele și a dat din fund cât mai senzual. În tot acest timp, însă, nu și-a filmat și chipul.

Dacă are vreo legătură cu rănile suferite sau nu, asta doar ea știe. Cert este că, acum două săptămâni, violențele suferite au adus-o pe Daniela Crudu direct pe patul de spital. Deși bruneta a refuzat internarea, s-a întors la medici din cauza durerilor. Cel care i-a fost aproape la fiecare pas și care are grijă de recuperea ei în continuare este tatăl vedetei, cel la care bruneta s-a refugiat după trauma trăită.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro