De ce a murit Fănica, soţia lui Florin Salam. Suferea de o boală gravă, care a răpus-o la 27 de ani

+3 click pentru
galerie

De ce a murit Fănica, soţia lui Florin Salam. Suferea de o boală gravă, care a răpus-o la 27 de ani © arhivă

Au trecut aproape 11 ani de la unul dintre cele mai dureroase momente din lumea maneliştilor: moartea Fănicăi, soţia lui Florin Salam. Ştefania Stoian, la doar 27 de ani, a lăsat în urmă lacrimi, durere, un soţ devastat şi doi copii: pe Betty şi pe Dany.

Ştefania Stoian, Fănica, aşa cum îi spuneau apropiaţii, a murit pe 12 aprilie 2009, în Duminica Floriilor, din cauza unei boli cumplite. Soţia lui Florin Salam s-a stins din viaţă la Spitalul Floreasca, pe când avea 27 de ani.

Medicii o diagnosticaseră pe Fănica, soţia lui Florin Salam, cu ciroză hepatică. Boala i-a măcinat trupul, iar Fănica a făcut septicemie şi blocaj renal, acesta fiind cauza oficială a morţii.

Când au operat-o, cadrele medicale i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de aproximativ două kilograme. Fănica a fost înmormântată sub privirile unei ţări întregi, tragicul eveniment fiind difuzat de toate televiziunile, la Cimitirul Berceni II.

Florin Salam şi-a refăcut viaţa, dar n-a uitat-o pe Fănica

"Regele manelelor" a fost sfâşiat de durere şi a trecut foarte greu peste pierderea soţiei sale. De 5 ani, şi-a refăcut viaţa cu Roxana Dobre, dar nu putem uita că Florin Salam afirma deseori că Fănica va rămâne "prinţesa inimii lui". 

Ce s-a întâmplat când soția lui Florin Salam a fost condusă pe ultimul drum

Despre ziua înmormântării, hairstylistul soţiilor de manelişti a povestit detaliul observat la chipul Fănicăi, chiar înainte ca aceasta să fie înmormântată. Pare-se că, potrivit celor spuse de coafeza vedetelor, când îi aranja părul, a observat că soţia lui Salam zâmbea.

"Avea un chip perfect. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere sa pot face asta. În momentul în care am ajuns şi m-am uitat la ea, a început să zâmbească. Toată lumea a văzut asta, nu doar eu", a declarat Luciana, coafeza soțiilor de maneliști, pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro