Betty Stoian, cea mai dureroasă dezvăluire, nespusă până acum: "Eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea"

+4 click pentru
galerie

Betty Stoian, cea mai dureroasă dezvăluire, nespusă până acum: "Eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea" © Instagram

Avea opt ani atunci când a rămas fără mamă și dorul de ea este din ce în ce mai mare! Betty, fiica lui Florin Salam cu Fănica, vorbește abia acum despre cât de greu i-a fost să afle și să se obișnuiască cu ideea că femeia care a adus-o pe lume nu mai este. 

Betty Stoian susține că ea a simțit că ceva rău se va întâmpla cu mama ei. Înainte cu o săptămână a văzut ceva ce a speriat-o. Ulterior mama ei a murit, iar vestea i-a fost dată de Florin Salam, care a luat-o imediat în brațe. A simțit atunci o durere de nedescris, despre care acum vorbește cu ochii în lacrimi.

"8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. 

A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram... am simțit că totul s-a sfârșit. Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege. Nu există sentimentul atât de puternic până nu treci prin așa ceva. 

Eu am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme. Mi-a prins bine în sensul că: am știut să îmi aleg prietenii, dorințele pentru viitor, am știut ce trebuie să fac. Indiferent de vârstă eu a trebuit să îmi iau viața în mâini și să merg mai departe", a povestit Betty. 

Betty povestește că deși erau foarte multe persoane în jurul ei și al fratelui său, nimeni nu putea să o înlocuiască pe mama lor. Ea, fiind mai mare, conștientiza faptul că nu o va mai vedea niciodată și plângea mult. Fiica lui Florin Salam spune că plânge și acum, dar doar atunci când este singură. 

Tânăra artistă a declarat în cadrul unei emisiuni TV că acum îi este cel mai dor de mama ei, când a devenit și ea mamă și ar avea nevoie de sfaturile ei, de prezența ei. Din fericire, mătușa sa îi este tot timpul alături și o ajută. 

"Toată familia era lângă mine și lângă fratele meu. Nu am stat niciodată singur. Dar indiferent câte persoane ai aduce într-o casă tot te simți singur. Întotdeauna mi-e dor de mama mea. Acum îmi e cel mai dor de ea. Plâng, da, dar nu mă vede nimeni. Nu îmi place să par sensibilă. Nu îmi aduc foarte multe aminte. Noi nu stăteam o secundă acasă. Ne plimbam, râdeam nonstop. Era o energie foarte mișto. Așa foarte multe lucruri nu-mi aduc aminte, eram foarte micuță. Vorbeam cu ea, îmi dădea sfaturi cu școala. Asta o să regret toată viața, eu nu am văzut-o (n.r. la spital). Când am vrut să mă duc la ea nu a mai fost să fie... Dacă o vedeam atunci nu știu dacă puteam să trec peste", a mai spus Betty. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro