Ultimele imagini cu Fănica, soţia lui Salam! Betty era nedezlipită de ea

+3 click pentru
galerie

Ultimele imagini cu Fănica, soţia lui Salam! Betty era nedezlipită de ea © www.spynews.ro

Fănica, prima soție a lui Florin Salam, ar fi avut acum 37 de ani. Din păcate însă, o boală cruntă a răpus-o. Toți cei care au cunoscut-o nu i-au putut uita chipul, mai ales că făcea furori oriunde mergea.

În ultimele imagini cu ea, Fănica era toată numai un zâmbet, prezentă la un botez alături de familia ei. Micuța Betty era nedezlipită de ea și o ținea în permanență de mână. 

Nu a uitat-o nici acum și o poartă mereu în suflet. Betty a devenit și ea mamă și susține că acum îi simte cel mai tare lipsa mamei ei, Fănica. I-ar fi plăcut să o aibă alături și să o sfătuiască în ceea ce privește viața. "8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram... am simțit că totul s-a sfârșit. (...) Acum îmi e cel mai dor de ea. Plâng, da, dar nu mă vede nimeni. Nu îmi place să par sensibilă. Nu îmi aduc foarte multe aminte. Noi nu stăteam o secundă acasă. Ne plimbam, râdeam nonstop. Era o energie foarte mișto. Așa foarte multe lucruri nu-mi aduc aminte, eram foarte micuță", spunea Betty recent. 

De asemenea, și Florin Salam a trecut extrem de greu peste pierderea Fănicăi. Nu de puține ori a publicat mesaje pline de durere. ”Și nu uitați! Nu există nimeni vreodată pentru mine în afară de nevasta mea! Credeți-mă, orice știri vedeți și auziți voi despre mine!”, a spus Florin Salam după câteva luni de la moartea Ștefaniei. 

Fănica a murit pe data de 12 aprilie 2009 din cauza unei boli grave. Aceasta avea vârsta de 27 de ani și era căsătorită cu Florin Salam, având doi copii: pe Betty și pe Dany. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro