De ce s-a reunit trupa Andre! Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au spus adevărul gol-goluţ. VIDEO

+3 click pentru
galerie

De ce s-a reunit trupa Andre! Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au spus adevărul gol-goluţ. VIDEO © captură video

În această seară, trupa Andre s-a relansat oficial! Toată România s-a bucurat când cele două au dat vestea, dar în spatele acestei alegeri stă o adevărată poveste. În direct la "Răi Da Buni", chiar de la eveniment, cele două artiste au povestit ce s-a întâmplat.

Când Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, în urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu a realizat că viaţa te surprinde oricând, şi nu mereu cu bucurii. Atunci, a uitat de toate certurile şi s-a dus la spital să vadă ce face fosta colegă de trupă, cu un buchet de trandafiri şi o jucărie.

Nu a reuşit să o vadă, dar Andreea Bălan a sunat-o a doua noapte şi a anunţat-o că se face bine. Au mai vorbit şi, de Paşte, s-au întâlnit. Andreea Antonescu i-a dat ploconul, iar Andreea Bălan... piesa!

"Andreea a trecut prin episodul nefericit, lucru care m-a făcut să realizez că viaţa este plină de surpriză şi din păcate, nu toate fericite. Moment în care am realizat că ea este într-o cumpănă, nu m-au mai interesat supărări, orgolii, prostii. Nu mai vorbisem de aproximativ doi ani... Atunci, am cumpărat imediat un buchet de trandafiri şi o jucărie de care Andreea se bucură şi m-am dus să o văd. Din păcate, nu am reuşit să o văd şi am stat cu sufletul la gură pentru ea până a doua noapte, când m-a sunat şi mi-a zis că este bine. A urmat Paştele, m-am dus cu ploconul cum orice fină se ducă la naşă... Am luat copilul, am cumpărat un cozonac foarte bun şi eu i l-am dat, iar ea mi-a dat piesa.", a povestit Andreea Antonescu pentru "Răi Da Buni".

"I-am zis: Uite piesa. Asta facem, anul ăsta e anul nostru. Şi de a doua zi începem repetiţiile.", a completat Andreea Bălan.

"În noaptea de Înviere, m-am îmbrăcat ca tot omul să mă duc să iau lumină şi primeam mesaje pe telefon de la Andreea care îmi spunea: Acesta este textul, trebuie să te duci să tragi piesa. Săptămâna viitoare te duci şi tragi piesa că trebuie să facem sincroane.", a mai spus Andreea Antonescu.

De asemenea, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au mărturisit că, în urmă cu 17 ani, nu şi-au dat seama câtă suferinţă au provocat fanilor, iar reunirea este pentru ei!

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro