VIDEO / De la viață de lux, la muncă de jos. Anamaria Prodan nu se dă înapoi când vine vorba despre treburile casnice

+3 click pentru
galerie

De la viață de lux, la muncă de jos. Anamaria Prodan nu se dă înapoi când vine vorba despre treburile casnice © captura foto

Chiar dacă duc o viață de lux departe de România, tocmai în Dubai, Anamaria Prodan și Reghe nu zic nu atunci când vine vorba despre treburile casnice din locuință. După ce au decorat bradul și s-au ocupat de toate detaliile, cei doi soți s-au apucat de făcut curățenie, dar și de gătit. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au parte de o viață cu totul deosebită pe tărâmul milionarilor. Cei doi trăiesc alături de copiii lor în Dubai, iar fiecare zi vine cu noi experiențe frumoase pentru aceștia. Show-ul ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului” de la Antena Stars va surprinde fiecare amănunt din viața sublimă a familiei.

După ce au decorat bradul și s-au ocupat de toate detaliile ca totul să iasă perfect, Anamaria și Reghe au început împreună să facă curat în locuință. Chiar dacă nimeni nu se aștepta, cei doi soți au aspirat, au pus lucrurile la locul lor, iar aceștia s-au completat reciproc. La cât de bun este în ale fotbalului, Laurențiu Reghecampf are o pasiune ascunsă, gătitul. Bărbatul a făcut mâncare pentru toată familia, a stat în bucătărie minute bune pentru ca totul să iasă perfect. 

”Ce bărbat am. Mă ajută la curățenie, gătește, are grijă de copii, de mine. [...] 85 % din cazuri gătește soțul meu și gătește fabulos”, a spus Anamaria Prodan.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro