Decizia de ultim moment a Danielei Crudu, după ce fost bătută de iubit

+3 click pentru
galerie

Decizia de ultim moment a Danielei Crudu, după ce fost bătută de iubit © arhiva

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate, ieri, de către iubitul cu care avea o poveste de dragoste. La o zi după incidentul din care a ieșit cu probleme serioase, Daniela Crudu a decis să-și închidă pagina de socializare. 

Duminică, în jurul orei 05:40, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de Daniela Crudu care susținea că este agresată de iubitul ei. Bărbatul a lovit-o cu bestialitate, iar fosta asistentă TV a ajuns de urgență la spital cu probleme destul de serioase. Externată, frumoasa brunetă a decis să nu depună plângere pentru acesta, iar acum se află în locuința tatălui său pentru recuperare.

Probabil fiind asaltată de către fani cu mesaje și informații despre starea sa actuală de sănătate, Daniela Crudu a luat decizia de a-și închide contul de Instagram, cel puțin pentru o perioadă. 

Tătăl vedetei a declarat pentru Antena Stars că tânăra se simte mai bine, iar moment se recuperează și în continuare are mai multe tratamente pe care trebuie să le ia. "Am ieşit cu căţeluşul Danielei. Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă... Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut... Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare... Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon...", a spus bărbatul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro