Decizie de ultimă oră! Mario Iorgulescu rămâne în libertate. Judecătorii au anulat mandatul de arestare

E oficial! Mario Iorgulescu rămâne în libertate. Judecătorii au anulat mandatul de arestare © arhivă

Decizie de ultimă oră! Mario Iorgulescu rămâne în libertate. Dosarul a fost trimis înapoi la prima instanță, după ce judecătorii au găsit ca fiind nelegală decizia de arestare a tânărului!

După ce toată lumea credea că Mario Iorgulescu va fi pedepsit pentru faptele sale, Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti surprind pe toată lumea, anulând mandatul de arestare pe numele tânărului, constatat nelegal. 

Drept urmare, dosarul tânărului a fost trimis din nou la Tribunalul Bucureşti, prima instanţă, pentru rejudecare. Anunțul a fost făcut de către avocatul Cristian Ene, pentru Mediafax. 

În urmă cu circa șapte luni, pe data de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, reușind să producă un accident în urma căruia un bărbat a murit. Nu a oprit la semafor, având o viteză de 162 de kilometri pe oră, cu toate că limita legală era de 50 de kilometri pe oră.

Totodată, din data de 23 septembrie, tânărul a fost dus la o clinică privată din Italia, fiind rănit grav în urma accidentului pe care l-a produs. După ce a stat o lungă perioadă de timp în comă, Mario a fost externat și dus la un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Pe data de 31 octombrie, tânărul a fost internat în altă clinică din statul italian, unde se află și în momentul de față. 

Plângerea penală făcută de iubita bărbatului care a decedat

„Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia. Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. (...) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, se arată în plângere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro