Deea Maxer, mireasă din nou: "Nu mai purtai nici tu verigheta și am dat-o și eu jos"

+3 click pentru
galerie

Deea Maxer © Facebook

Deea Maxer va îmbrăca din nou rochia de mireasă, iar evenimentul este unul special în viața vedetei, ce va reuni mulți prieteni și membri ai familiei.

Deea și Dinu Maxer vor face din nou nuntă, la zece ani de relație, iar petrecerea va fi una cu fast, Deea fiind extrem de emoționată ca va ajunge din nou la Altar, alături de alesul inimii, Dinu Maxer.

"Faptul că este jumătatea mea, de aceea îl am în continuare lângă mine, de aceea suntem încă împreună. Acum, la zece ani de la căsătorie, ne-am gândit să facem nunta pe 10 octombrie. Ne-am gândit să o punem în timpul săptămânii. Facem nuntă din nou și sunt foarte fericită că avem complici la toată nebunia asta. Nu mai purtai nici tu verigheta și am dat-o și eu jos. Mergem să ne facem și verighetele pentru nuntă. Biserica va avea loc în biserica unde l-am botezat pe Andreas. M-aș îmbrăca în mireasă dacă mai aveam rochia mea, dar acum o să port o rochie de mireasă reinterpretată.", a spus Deea Maxer, într-o emisiune tv. 

Dinu Maxer a explicat de unde a avut ideea celei de-a doua nunți. Totul a pornit de la faptul că nu mai purta verigheta pe deget și astfel s-a gândit la o "nuntă de 10".

"Da și eu cred că suntem suflete pereche. Când ne-am mutat, am pierdut verigheta, dar oricum nu prea o purtam eu, Deea știe foarte bine că eu nu prea port. Așa ne-a venit ideea unei nunți de 10, să facem și alte verighete.", a spus și Dinu Maxer

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro