Deea Maxer a povestit pas cu pas problemele din timpul operației de cezariană: "Aveam la un moment dat opt pense în burtă"

+2 click pentru
galerie

Deea Maxer a povestit pas cu pas problemele din timpul operației de cezariană: "Aveam la un moment dat opt pense în burtă" © Captură video

Deea Maxer a devenit în urmă cu câteva săptămâni mamă pentru a doua oară. Vedeta a adus-o pe lume pe Maysa, iar operația de cezariană nu a fost deloc una simplă. După ce micuța a fost scoasă și părea că totule ste în regulă, lucrurile s-au complicat. 

Din cauza unor probleme mai vechi, care s-au accentuat pe parcursul sarcinii, operația de cezariană s-a prelungit. Deea Maxer a făcut hemoragie internă, iar medicii au fost nevoiți să o mai țină pe masa de operație pentru a o scăpa de problemă. Din fericire, totul a fost bine ulterior. 

"Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele. eram stresată pentru că îmi doream ca Dinu să participe la operație, dar din cauză că se simțea rău renunțase. A rămas pe hol cu ai mei. Când mă uit apoi, pe cine văd, pe Dinu. Mi s-a pus un nod în gât. I-am auzit plânsetul și doamna doctor a spus: bună dimineața și bine ai venit pe lume! s-a întâmplat la 6:54 de minute. După ce au înfășat-o mi-au adus-o la obraz. Mă uitam la ea în gol așa, nu realizam. La un moment dat mi-a fost frig, aveam frisoane. 

A fost un moment senzațional, n-o să îl uit. Când a pus-o lângă mine s-a mai liniștit, n-a mai plâns. Din momentul acesta operația a mai durat încă o oră și. Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final m-au cusut. Dinu a ieșit din sală. M-au dus apoi la Reanimare", a povestit Deea Maxer.

Între timp, Deea Maxer și Maysa au fost externate, iar acum trăiesc o fericire de nedescris acasă, alături de Dinu și Andreas. În timp ce vorbește despre fiica ei, Deea Maxer are lacrimi în ochi și încă nu îi vine să creadă ce minune trăiește. 

Cu siguranță acum Dinu, Deea și Andreas Maxer se gândesc la petrecerea de botez pentru micuța Maysa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest