Delia, mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: ”Protejați bătrânii”

+3 click pentru
galerie

Delia, mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: ”Protejați bătrânii” © arhiva

În plină pandemie de coronavirus, Delia a decis să se implice activ în sprijinul spitalelor cu mai multe mii de euro, însă are și un mesaj pentru toți românii astfel încât situația să se termine cât mai repede. 

Delia este una dintre vedetele de la noi care au decis să ajute autoritățile în privința stopării virusului ucigaș provenit din China. Vedeta a anuțat pe pagina sa de Instagram că a donat în contextul pandemiei de coronavirus.

Acum, aceasta a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe mesaje prin care îndeamnă românii să aibă grijă de bătrâni și să stea cât mai mult în casă, dar nu alături de ei, pentru că astfel le vor face rău.

”Stați în casă, dar nu cu bătrânii. Izolați bărânii. Stăm degeaba acasă dacă stăm lângă ei”, a spus Delia.

După ce a donat, cântăreța a mărturisit că nu se va opri aici, ci din contră, va continua să sprijine autoritățile în pandemia de coronavirus.

”Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri prin firmele în care suntem acționari. Donații de ordinul zecilor de mii de euro și cu siguranță vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate.” , a spus Delia pe InstaStory. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro