FOTO / Delia e pusă pe şotii! Vulpiţa şi Viorel, apariţie de "senzaţie" pe contul de Instagram al artistei. Cum s-a amuzat pe seama lor 

+4 click pentru
galerie

FOTO / Delia e pusă pe şotii! Vulpiţa şi Viorel, apariţie de "senzaţie" pe contul de Instagram al artistei. Cum s-a amuzat pe seama lor © Instagram

Delia e pusă pe şotii şi i-a luat în vizor pe Vulpiţa şi Viorel, postând pe contul de Instagram o serie de fotografii prin care a reuşit să amuze pe toată lumea! 

Fenomenul Vulpiţa-Viorel a ajuns la urechile tuturor, dar şi la ale Deliei, care urmăreşte cu interes "serialul" soţilor Stegaru atunci când are timp. Şi cum este o fire cu un simţ al umorului bine dezvoltat, blondina şi-a băgat coada în cuplul momentului şi a postat o serie de fotografii prin care a reuşit să-şi amuze toţi urmăritorii. 

Vedeta a adăugat pe contul de Instagram trei fotografii, una cu ea, una cu Vulpiţa şi una cu Viorel, în care poartă costumaţii din puf, dar şi o pană pe cap. Probabil acum vă gândiţi la cât de supărată este Veronica, însă, nici gând! Vulpiţa a preluat fotografia şi a postat-o pe contul personal, fiind plină de entuziasm.

"Mulţumesc @delia! Superbă poză mi-ai făcut ❤️❤️❤️", a fost mesajul scris de Veronica în descriere. Nici Viorel nu s-a lăsat mai prejos, urmând îndeaproape gestul iubitei sale: "Poză de la @delia 😂", a scris el. 

A decis să nu le mai facă atâtea cadouri nepoţilor

Cu toate că îi îndrăgeşte şi petrece mult timp alături de ei, Delia consideră că nepoţeii sunt la o vârstă mult prea fradegă pentru a înţelege valoarea unui cadou. 

”Nu sunt la vârsta la care să se bucure de daruri, de bucuria de a le desface. E prea multă informație pentru ei. Dacă le dai un capac de sticlă se joacă cu același interes. Mi-am dat seama că dacă le cumpăr multe cadouri, maică-sa o să le desfacă pe rând și nu se pot bucura de toate”, a povestit jurata.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro