Delia, o mătușă strictă! De ce nu-și copleșește nepoții cu cadouri: ”Dacă le dai un capac de sticlă, se joacă cu același interes”

+3 click pentru
galerie

Delia, o mătușă strictă! De ce nu-și copleșește nepoții cu cadouri: ”Dacă le dai un capac de sticlă, se joacă cu același interes” © Instagram

Delia este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase și cunoscute artiste de la noi din țară. Considerată "Regină" a Instagramului, blondina postează deseori filmulețe din ipostaza de mătușică. Cu toate acestea, când vine vorba de cadouri, "tuși" Delia este foarte strictă! 

Delia nu are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai reprezentative voci de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal, clasându-se în topul celor mai bune radiouri din România. Cu toate că este mereu pe scenă și la diverse evenimente, frumoasa jurată nu uită de familie și mai ales, de calitatea de mătușică, care i se potrivește de minune.

Atunci când are filmări sau trebuie să ajungă în locuri importante, Oana Cosânzeana, sora artistei, își lasă micuții în grija Deliei. Vedeta se joacă cu nepoții și îi răsfață ca și cum ar fi proprii ei copii, susținând că este un fel de animator pentru aceștia.

„Creează conținut pe Instagram și vă păcălește foarte tare. Are încredere să lase copiii cu mine. Cu mine totul e sigur. Fac divertisment pentru ei, îi distrez. Mă pricep foarte bine să fiu animator de copii”, a declarat Delia pentru Libertatea.ro.

Puțin sunt cei care știu faptul că, pe lângă calitatea de mătușă, blondina este și nașă pentru Jessie și Bubu. ”La un moment dat mi se părea că semăn cu Jessie, când mă uitam la fotografiile cu mine când eram mică. Semănăm și la temperament. Acum trebuie să-l studiez foate bine și pe Bubu. Deocamdată sunt atentă cu el la fiecare mișcare pe care o face, să nu fie în pericol”, a completat ea. 

Consideră că cei mici nu sunt la vârsta la care să înțeleagă ce este un cadou 

Chiar dacă își îndrăgește nepoții și îi răsfață de fiecare dată, Delia este de părere că nu ar trebui să-i copleșească cu atâtea cadouri, deoarece sunt prea mici ca să înțeleagă ce înseamnă un dar în adevăratul sens al cuvântului. 

”Nu sunt la vârsta la care să se bucure de daruri, de bucuria de a le desface. E prea multă informație pentru ei. Dacă le dai un capac de sticlă se joacă cu același interes. Mi-am dat seama că dacă le cumpăr multe cadouri, maică-sa o să le desfacă pe rând și nu se pot bucura de toate”, a povestit jurata pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro