VIDEO / Detalii noi în despărţirea anului! Andreea Bălan nu a ştiut nicio clipă că George Burcea consuma substanţe interzise! Cristi Brancu: "Abia din noiembrie a simţit că e ceva în neregulă"

+3 click pentru
galerie

Detalii noi în despărţirea anului! Andreea Bălan nu a ştiut nicio clipă că George Burcea consumă substanţe interzise! Cristi Brancu: "Abia din noiembrie a simţit că e ceva în neregulă" © Instagram

Noi detalii ies în despărţirea anului! Cristi Brancu intervine în cuplul Andreea Bălan-George Burcea. Ce susţine prezentatorul tv despre substanţele interzise consumate de actor? 

Despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea a început să afecteze mai multe personalităţi din showbiz-ul românesc. Drept urmare, Cristi Brancu, cel care ştie mai multe detalii despre relaţia dintre cei doi, a decis că este momentul să vorbească şi să lămurească toate gurile rele şi speculaţiile care ies la iveală în acest caz.

Prin intermediul unui vlog postat în mediul online, Brancu susţine că George nu a fost aşa dintotdeauna, ci că s-a schimbat pe parcurs. Rana din interior a fost cea care l-a făcut să consume droguri, pentru a-şi alina toate problemele care îl presau. În cele din urmă, acest lucru a dus la sfârşitul relaţiei. 

"Aţi înţeles de unde s-a ales praful? Aţi înţeles că de la un anumit moment, George are dorinţa de a-şi calma toate gândurile negre pe care le are şi a găsit ca leac tocmai un drog? Aţi înţeles de ce Andreea Bălan nu comentează nimic de multă vreme? Andreea Bălan habar nu avea că omul foloseşte droguri, dar avea oarecare bănuieli.", susţine el. 

De asemenea, omul de televiziune susţine că blondina bănuia ceva de existenţa substanţelor interzise din luna noiembrie a anului trecut, când comportamentul actorului s-ar fi schimbat radical. 

"În orice caz, avea următoarele bănuieli legate de George de acum câteva luni, din noiembrie-decembrie, de când el s-a schimbat. Omul devenise foarte ascuns, schimbat, ceva se întâmplase cu el şi chiar putea să creadă ca orice femeie, că îi place de alticneva. Era foarte îngrijorată de acest lucru, mai ales dacă vorbim de nunta frumoasă, ca-n poveşti, de acum câteva luni.", a completat Cristi Brancu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro