Diana Dumitrescu, sexy în costum de baie, cu burtica la înaintare! Cât e bine arată vedeta, în luna a 7-a de sarcină

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu, sexy în costum de baie, cu burtica la înaintare! Cât e bine arată vedeta, în luna a 7-a de sarcină © Instagram

Diana Dumitrescu este în al doilea trimestru de sarcină și este cum nu se poate mai fericită și mai împlinită. Dacă unele graviduțe își ascund silueta pe parcursul sarcinii, blondina s-a afișat în costum de baie, în toată splendoarea!

Diana Dumitrescu le-a făcut o surpriză de proporții fanilor ei de pe Instagram! Graviduță în trimestrul 2, vedeta s-a pozat în costum de baie, cu burtica la vedere, iar internauții au înroșit butonul de like și au complimentat-o imediat! Deși multe graviduțe își ascund silueta, Diana Dumitrescu este extrem de mândră de burtica ei!

Diana Dumitrescu, despre problemele întâmpinate în timpul sarcinii

"Deocamdată nu prea mai am voie să fac nimic. Mă aplec foarte greu, nu am voie să mă plimb. Am fost acum la Lisabona şi am zis măcar aşa puţin să mă plimb. Am mers foarte puţin pe jos. O să plec iarăşi, dar mai la plajă. O să stau sub umbrelă. Am voie să beau apă, beau cafea dimineaţa, este un tabiet la care n-am putut să renunţ. Am mai băut două degete de vin la o cină, mi-a zis doctoriţa că e ok. Dacă bei acidulat, oricum eşti balon, se mai formează un balon... Am momente când mă trezesc foarte nervoasă şi simt aşa că aş bate pe cineva", a spus vedeta.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest